Antiradical properties of thiazole derivatives. The effect on the metabolic activity of yeast / Turov, K. V., Krupska, T. V., Barvinchenko, V. M., Turova, A. A., Brovarets, V. S. (2012)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000058987 Biotechnologia Acta Б - 2019 / Issue (2012, Vol. 5, № 3)
Туров К. В., Крупська Т. В., Барвінченко В. М., Турова А. А., Броварець В. С. Антирадикальні властивості похідних тіазолу. Вплив на метаболічну активність дріжджів
Бібліографічний опис: Туров К. В., Крупська Т. В., Барвінченко В. М., Турова А. А., Броварець В. С. Антирадикальні властивості похідних тіазолу. Вплив на метаболічну активність дріжджів. Biotechnology. 2012. Vol. 5, № 3. С. 75-83. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000058987 | Biotechnologia Acta / Issue (2012, 5 (3))
Turov K. V., Krupska T. V., Barvinchenko V. M., Turova A. A., Brovarets V. S. Antiradical properties of thiazole derivatives. The effect on the metabolic activity of yeast
Cite: Turov, K. V., Krupska, T. V., Barvinchenko, V. M., Turova, A. A., Brovarets, V. S. (2012). Antiradical properties of thiazole derivatives. The effect on the metabolic activity of yeast. Biotechnologia Acta, 5 (3), 75-83. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000058987 [In Ukrainian]. |
|
|