Lyophilization effect on Pichia anomala yeasts viability / Shulha, S. M., Tihunova, O. O., Tkachenko, A. F., Beiko, N. Ye., Khomenko, A. I. (2011)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063639 Biotechnologia Acta Б - 2019 / Issue (2011, Vol. 4, № 4)
Шульга С. М., Тігунова О. О., Ткаченко А. Ф., Бейко Н. Є., Хоменко А. І. Вплив ліофілізації на життєздатність дріжджів Pichia anomala
Бібліографічний опис: Шульга С. М., Тігунова О. О., Ткаченко А. Ф., Бейко Н. Є., Хоменко А. І. Вплив ліофілізації на життєздатність дріжджів Pichia anomala. Biotechnology. 2011. Vol. 4, № 4. С. 80-86. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063639 | Biotechnologia Acta / Issue (2011, 4 (4))
Shulha S. M., Tihunova O. O., Tkachenko A. F., Beiko N. Ye., Khomenko A. I. Lyophilization effect on Pichia anomala yeasts viability
Cite: Shulha, S. M., Tihunova, O. O., Tkachenko, A. F., Beiko, N. Ye., Khomenko, A. I. (2011). Lyophilization effect on Pichia anomala yeasts viability. Biotechnologia Acta, 4 (4), 80-86. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063639 [In Ukrainian]. |
|
|