Perspectives of Using Cryopreservation for Pear (Pyrus L.) Shoots Preserved in Liquid Nitrogen Vapours / Verzhuk, V. G., Zhestkov, A. S., Kotov, V. M., Zheltikov, Ju. V., Dorokhov, D. S. (2012)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556445 Problems of cryobiology and cryomedicine А - 2018 / Issue (2012, Т. 22, № 3)
Вержук В. Г., Жестков А. С., Котов В. М., Желтиков Ю. В., Дорохов Д. С. Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота
Бібліографічний опис: Вержук В. Г., Жестков А. С., Котов В. М., Желтиков Ю. В., Дорохов Д. С. Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота. Проблемы криобиологии. 2012. Т. 22, № 3. С. 255. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556445 | Problems of cryobiology and cryomedicine / Issue (2012, 22 (3))
Verzhuk V. G., Zhestkov A. S., Kotov V. M., Zheltikov Ju. V., Dorokhov D. S. Perspectives of Using Cryopreservation for Pear (Pyrus L.) Shoots Preserved in Liquid Nitrogen Vapours
Cite: Verzhuk, V. G., Zhestkov, A. S., Kotov, V. M., Zheltikov, Ju. V., Dorokhov, D. S. (2012). Perspectives of Using Cryopreservation for Pear (Pyrus L.) Shoots Preserved in Liquid Nitrogen Vapours. Problems of cryobiology and cryomedicine, 22 (3), 255. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556445 [In Russian]. |
|
|