Properties of Lactococci Strains, Isolated from Traditional Dairy Products / Harmasheva, I. L., Kovalenko, N. K., Oleshchenko, L. T., Vasyliuk, O. M. (2017)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794267 Microbiological Journal А - 2020 / Issue (2017, Т. 79, № 6)
Гармашева І. Л., Коваленко Н. К., Олещенко Л. Т., Василюк О. М. Властивості штамів лактококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів
Бібліографічний опис: Гармашева І. Л., Коваленко Н. К., Олещенко Л. Т., Василюк О. М. Властивості штамів лактококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів. Мікробіологічний журнал. 2017. Т. 79, № 6. С. 3-12. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794267 | Microbiological Journal / Issue (2017, 79 (6))
Harmasheva I. L., Kovalenko N. K., Oleshchenko L. T., Vasyliuk O. M. Properties of Lactococci Strains, Isolated from Traditional Dairy Products
Cite: Harmasheva, I. L., Kovalenko, N. K., Oleshchenko, L. T., Vasyliuk, O. M. (2017). Properties of Lactococci Strains, Isolated from Traditional Dairy Products. Microbiological Journal, 79 (6), 3-12. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794267 [In Ukrainian]. |
|
|