Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction / Molodchenkova, O. O., Kartuzova, T. V., Bezkrovna, L. Ya., Lykhota, O. B., Bushulian, O. V., Lavrova, H. D. (2018)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957469 Factors in experimental evolution of organisms Б - 2020 / Issue (2018, Т. 23)
Молодченкова О. О., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Бушулян О. В., Лаврова Г. Д. Біохімічні критерії насіння нуту звичайного (Cicer arietinum L.) для добору генотипів продовольчого напряму
Бібліографічний опис: Молодченкова О. О., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Бушулян О. В., Лаврова Г. Д. Біохімічні критерії насіння нуту звичайного (Cicer arietinum L.) для добору генотипів продовольчого напряму. Фактори експериментальної еволюції організмів. 2018. Т. 23. С. 315-320. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957469 | Factors in experimental evolution of organisms / Issue (2018, 23)
Molodchenkova O. O., Kartuzova T. V., Bezkrovna L. Ya., Lykhota O. B., Bushulian O. V., Lavrova H. D. Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
Cite: Molodchenkova, O. O., Kartuzova, T. V., Bezkrovna, L. Ya., Lykhota, O. B., Bushulian, O. V., Lavrova, H. D. (2018). Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction. Factors in experimental evolution of organisms, 23, 315-320. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957469 [In Ukrainian]. |
|
|