Microbial preparations in agriculture cultural technologies as a regulating factor for the activity of the denitrification process / Volkohon, V. V., Moskalenko, A. M., Dimova, S. B., Volkohon, K. I., Pyrih, O. V., Sydorenko, V. P. (2019)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038986 Agricultural microbiology Б - 2020 / Issue (2019, Вип. 29)
Волкогон В. В., Москаленко А. М., Дімова С. Б., Волкогон К. І., Пиріг О. В., Сидоренко В. П. Мікробні препарати в технологіях вирощування сільськогосподарських культур як чинник регулювання активності процесу денітрифікації
Бібліографічний опис: Волкогон В. В., Москаленко А. М., Дімова С. Б., Волкогон К. І., Пиріг О. В., Сидоренко В. П. Мікробні препарати в технологіях вирощування сільськогосподарських культур як чинник регулювання активності процесу денітрифікації. Сільськогосподарська мікробіологія. 2019. Вип. 29. С. 3-11. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038986 | Agricultural microbiology / Issue (2019, 29)
Volkohon V. V., Moskalenko A. M., Dimova S. B., Volkohon K. I., Pyrih O. V., Sydorenko V. P. Microbial preparations in agriculture cultural technologies as a regulating factor for the activity of the denitrification process
Cite: Volkohon, V. V., Moskalenko, A. M., Dimova, S. B., Volkohon, K. I., Pyrih, O. V., Sydorenko, V. P. (2019). Microbial preparations in agriculture cultural technologies as a regulating factor for the activity of the denitrification process. Agricultural microbiology, 29, 3-11. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038986 [In Ukrainian]. |
|
|