Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis / Perederii, M. H., Kravchenko, N. O., Bozhok, L. V., Dmytruk, O. M. (2019)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038993 Agricultural microbiology Б - 2020 / Issue (2019, Вип. 29)
Передерій М. Г., Кравченко Н. О., Божок Л. В., Дмитрук О. М. Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції пробіотичних штамів молочнокислих бактерій та представників Bacillus subtilis
Бібліографічний опис: Передерій М. Г., Кравченко Н. О., Божок Л. В., Дмитрук О. М. Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції пробіотичних штамів молочнокислих бактерій та представників Bacillus subtilis. Сільськогосподарська мікробіологія. 2019. Вип. 29. С. 62-70. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038993 | Agricultural microbiology / Issue (2019, 29)
Perederii M. H., Kravchenko N. O., Bozhok L. V., Dmytruk O. M. Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis
Cite: Perederii, M. H., Kravchenko, N. O., Bozhok, L. V., Dmytruk, O. M. (2019). Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis. Agricultural microbiology, 29, 62-70. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038993 [In Ukrainian]. |
|
|