Мікробіологічні показники рослинних екстрактів для виробництва морозива / Поліщук Г. Є., Гулак О. В., Згурський А. В., Антонюк М. М. (2011)
Ukrainian

English  Biotechnologia Acta   /     Issue (2011, 4 (4))

Polishchuk H. Ye., Hulak O. V., Zhurskyi A. V., Antoniuk M. M.
Microbiological characteristics of plant extracts for ice cream production


Cite:
Polishchuk, H. Ye., Hulak, O. V., Zhurskyi, A. V., Antoniuk, M. M. (2011). Microbiological characteristics of plant extracts for ice cream production. Biotechnologia Acta, 4 (4), 95-100. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063641 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна