Біосенсорний аналіз глікоалкалоїдів у картоплі / Архипова В. М., Шелякіна М. К., Кукла О. Л., Назаренко О. А., Осипчук А. А., Єльська Г. В. (2009)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064374 Biotechnology Б - 2019 / Випуск (2009, Vol. 2, № 3)
Архипова В. М., Шелякіна М. К., Кукла О. Л., Назаренко О. А., Осипчук А. А., Єльська Г. В. Біосенсорний аналіз глікоалкалоїдів у картоплі
Бібліографічний опис: Архипова В. М., Шелякіна М. К., Кукла О. Л., Назаренко О. А., Осипчук А. А., Єльська Г. В. Біосенсорний аналіз глікоалкалоїдів у картоплі. Biotechnology. 2009. Vol. 2, № 3. С. 64-73. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064374 | Biotechnologia Acta / Issue (2009, 2 (3))
Arkhypova V. M., Sheliakina M. K., Kukla O. L., Nazarenko O. A., Osypchuk A. A., Yelska H. V. Biosensor analysis of glycoalkaloids in potatoes
Cite: Arkhypova, V. M., Sheliakina, M. K., Kukla, O. L., Nazarenko, O. A., Osypchuk, A. A., Yelska, H. V. (2009). Biosensor analysis of glycoalkaloids in potatoes. Biotechnologia Acta, 2 (3), 64-73. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064374 [In Ukrainian]. |
|
|