Свойства штаммов Campylobacter jejunі, изолированных из продуктов птицеводства / Касьяненко О. И., Фотина Т. И., Фотина А. А., Гладченко С. М., Гниденко Т. Ю., Безрук Р. В. (2017)
Ukrainian

English  Microbiological Journal   /     Issue (2017, 79 (4))

Kasjanenko O. I., Fotina T. I., Fotina A. A., Gladchenko S. M., Gnidenko T. Ju., Bezruk R. V.
Properties of Sampylobacter jejuni that were Isolated from Poultry Products


Cite:
Kasjanenko, O. I., Fotina, T. I., Fotina, A. A., Gladchenko, S. M., Gnidenko, T. Ju., Bezruk, R. V. (2017). Properties of Sampylobacter jejuni that were Isolated from Poultry Products. Microbiological Journal, 79 (4), 66-74. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794222 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна