Генетическая трансформация кукурузы и пшеницы с использованием генов транскрипционных факторов: достижения и перспективы для практического применения / Тищенко Е. Н., Михальская С. И., Курчий В. М., Комисаренко А. Г. (2017)
Ukrainian

English  Plant Physiology and Genetics   /     Issue (2017, 49 (5))

Tishchenko E. N., Mikhalskaja S. I., Kurchij V. M., Komisarenko A. G.
Genetic transformation of corn and wheat by using transcriptional factors: advansis and perspectives for practical using


Cite:
Tishchenko, E. N., Mikhalskaja, S. I., Kurchij, V. M., Komisarenko, A. G. (2017). Genetic transformation of corn and wheat by using transcriptional factors: advansis and perspectives for practical using. Plant Physiology and Genetics, 49 (5), 384-397. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000846515 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна