Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах / Ощепков О. П., Чебан М. М., Магденко С. О. (2018)
Ukrainian

English  Food Industry Economics   /     Issue (2018, 10 (4))

Oshchepkov O. P., Cheban M. M., Mahdenko S. O.
Organization and methodology for realization of the analysis of condition and movement of fixed assets at meat-processing enterprises


Cite:
Oshchepkov, O. P., Cheban, M. M., Mahdenko, S. O. (2018). Organization and methodology for realization of the analysis of condition and movement of fixed assets at meat-processing enterprises. Food Industry Economics, 10 (4), 58-65. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000946105 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна