Фiзiолого-бiохiмiчнi та генетичнi особливостi ячменю як продукту функцiонального харчування / Катрій В. Б., Рибалка О. І., Моргун Б. В. (2021)
Ukrainian

English  Plant Physiology and Genetics   /     Issue (2021, 53 (6))

Katrii V. B., Rybalka O. I., Morhun B. V.
Physiological-biochemical and genetic features of barley as a product for functional nutrition


Cite:
Katrii, V. B., Rybalka, O. I., Morhun, B. V. (2021). Physiological-biochemical and genetic features of barley as a product for functional nutrition. Plant Physiology and Genetics, 53 (6), 463-483. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001311786 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна