Microbiological journal. 2016, 78 (3) АРХІВ (Всі випуски)
| Microbiological journal 2016. Вип. 3 |
- Титул, зміст.
- Пирог Т. П., Савенко І. В., Шевчук Т. А., Крутоус Н. В., Іутинська Г. О. Антимікробні властивості поверхнево-активних речовин, синтезованих в різних умовах культивування Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241. - C. 2-12.
- Булигіна Т. В., Варбанець Л. Д., Сейфулліна І. І., Шматкова Н. В. Функціональна та біологічна активність ліпополісахаридів Pantoea agglomerans. - C. 13-25.
- Варбанець Л. Д., Мацелюх О. В., Гудзенко О. В., Нідялкова Н. А., Зелена П. П., Юмина Ю. В., Степура Л. Г., Шепелевич В. В., Войчук С. І. Скринінг продуцентів α-l-рамнозидаз і пептидаз серед представників актинобактерій та бацил. - C. 26-35.
- Нечипуренко О. О., Хархота М. А., Зелена Л. Б., Остапчук А. М., Авдєєва Л. В. Поліфазний таксономічний аналіз каротинсинтезувального штаму Bacillus Sp. 1.1, перспективного для створення пробіотика. - C. 36-44.
- Громозова Е. Н., Качур Т. Л., Войчук С. И., Харчук М. С. Исследование реакции метахромазии Saccharomyces cerevisiae. - C. 45-51.
- Булеца Н. М., Буценко Л. М., Пасічник Л. А., Патика В. П. Фізіологія росту Pseudomonas syringae рv. Atrofaciens за впливу пестицидів. - C. 52-60.
- Білявська Л. Г., Білявський Ю. В. Взаємодія сучасних сортів сої з біопрепаратами комплексної дії та її вплив на урожайність. - C. 61-68.
- Патика Т. І., Лісовий М. М., Патика М. В., Колодяжний О. Ю. Біоценотичні підходи при використанні ентомопатогенних бактерій Bacillus thuringiensis під час вегетації картоплі та в умовах зберігання продукції. - C. 69-77.
- Рой А. О., Кістень О. Г., Царенко І. Ю., Курдиш І. К. Особливості росту бактерій Azotobacter vinelandii ІМВ В-7076 і Bacillus subtilis ІМВ В-7023 в чистих та змішаній культурах за умов їх глибинного культивування. - C. 78-87.
- Самойлов А. М., Жмурко В. В. Физиолого-биохимические свойства диазотрофов корневой зоны изогенных по генам Vrn линий пшеницы. - C. 88-98.
- Баль-Прилипко Л. В., Патика М. В., Леонова Б. І., Старкова Е. Р., Брона А. І. Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості. - C. 99-111.
- Світлої пам’яті Аделі Федорівни Антипчук. - C. 112-114.
|
|