Економіка харчової промисловості. 2016, 8 (4) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2016. Вип. 4 |
- Титул, зміст.
- Дишкантюк О. В. Економіка вражень – сучасний етап розвитку суспільного виробництва. - C. 3–9.
- Самофатова В. А. Сталий розвиток агропродовольчої сфери регіону на основі кластерного підходу. - C. 10–14.
- Ткачук Т. I., Павленко Г. М. Значення переробної промисловості в забезпеченні продовольчої безпеки країни. - C. 15–19.
- Нікішина О. В. Інтеграційні тенденції та проблеми розвитку українського ринку макаронних виробів. - C. 20–32.
- Баранюк Х. О. Конкурентоспроможність: сутність та об’єкти дослідження. - C. 33–39.
- Дойчева К. С., Васьковська К. О., Пчелянська Г. Б. Сучасні комплексні системи оцінювання ефективності господарської діяльності підприємства. - C. 40–45.
- Стретович О. А. Тенденції роботи зернопереробних підприємств України. - C. 46–50.
- Коверга А. В., Буренко Ю. О., Крупіца І. В. Формування ресурсної стратегії підприємства. - C. 51–57.
- Агеєва І. М., Небеснюк Ю. В. Дослідження сучасного стану та напрямів побудови стратегії відновлення виноградарства та виноробства в Україні. - C. 58–66.
- Мартиновський В. С., Бурага Л. С. Ефективність банківського кредитування малого та середнього бізнесу в Україні. - C. 67–73.
- Іванченкова Л. В., Ткачук Г. О., Скляр Л. Б. Експертне підтвердження обліково-аналітичної інформації. - C. 74–80.
|
|