Plant Varieties Studying and Protection. 2017, 13 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Plant Varieties Studying and Protection 2017. Вип. 1 |
- Титул.
- Зміст.
- Баликіна В. В. Особливості формування продуктивності представників роду Salix L. - C. 5-11.
- Гонтаренко С. М., Лашук С. О. Отримання рослин Miscanthus sacchariflorus (Maxim.) Hack та Miscanthus sinensis Andersson у культурі in vitro шляхом непрямого морфогенезу. - C. 12-19.
- Гудзенко В. М., Демидов О. А., Васильківський С. П., Коляденко С. С. Графічний аналіз адаптивності селекційних ліній ячменю ярого в Центральному Лісостепу України. - C. 20-27.
- Михайлов В. Г., Щербина О. З., Тимошенко О. О., Ткачик С. О. Успадкування та селекційна цінність ознаки "висота рослини" в поколіннях сої F1 та F2. - C. 28-33.
- Савіна О. І., Ковалюк О. М., Шейдик К. А. Оптимізація моделі сорту тютюну для підвищення насіннєвої продуктивності. - C. 34-42.
- Щипак Г. В., Матвієць В. Г., Рябчун Н. І., Щипак В. Г. Результати селекції гексаплоїдних тритикале на зимостійкість. - C. 43-54.
- Андрух Н. А. Критерії оцінювання інтродукованих сортів роду Heuchera L.. - C. 55-63.
- Голубкова І. М. Морфологічні особливості видів та сортів Persica в Лісостепу України. - C. 64-70.
- Горб В. К. Особливості добору перспективних гібридів роду Syringa L. для сортовипробування. - C. 71-74.
- Меженський В. М. До питання впорядкування українських назв рослин. Повідомлення 8. Назви плодових культур. - C. 75-84.
- Щербакова Т. О., Рахметов Д. Б. Особливості будови пагонів проса прутоподібного (Panicum virgatum L.) в умовах інтродукції в Правобережному Лісостепу та Поліссі України. - C. 85-88.
- Бугайов В. Д., Бугайов В. В., Смульська І. В. Використання сортів малопоширених злакових трав як чинник підвищення продуктивності кормових угідь. - C. 89-94.
- Уліч О. Л., Каражбей Г. М., Козак С. В., Терещенко Ю. Ф., Коховська І. В. Морфоагробіологічні властивості та продуктивність нових сортів пшениці м’якої озимої в умовах Кіровоградської сортодослідної станції. - C. 95-99.
- Фурдига М. М., Верменко Ю. Я., Сонець Т. Д. Споживчі властивості різних сортів картоплі. - C. 100-106.
|
|