Економіка харчової промисловості. 2017, 9 (2) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2017. Вип. 2 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В. Методика аналізу валової доданої вартості в макросистемах. - C. 3-13.
- Басюркіна Н. Й., Шарапанюк Л. В. Огляд ринку комбікормової промисловості України. - C. 14–18.
- Свистун Т. В., Туз К. В. Аналіз ринку заморожених напівфабрикатів України. - C. 19–23.
- Kuprina N., Rudiuk I. Analysis of approaches to essence and classification of account receivable of enterprise. - C. 24–32.
- Magdenko S. Modern state and trends of steady development of food industry on the example of meat processing sector. - C. 33–38.
- Stupnytska T., Gulavska K. Fixed assets of the enterprise: aspects of theoretical approaches to determination of concept and efficiency of their use. - C. 39–46.
- Удовиця О. Ф., Пасчина Г. П. Удосконалення системи мотивації персоналу на вітчизняних підприємствах виноробної галузі (на прикладі ПрАТ "Одесавинпром"). - C. 47–53.
- Sedikova I., Savenko I. Analysis of legal forms structural elements of grain logistics. - C. 54–59.
- Solodova O., Golubyonkova O. Global strategy of positioning of wine production in Ukraine. - C. 60–67.
- Євтушевська О. О., Кустурова С. П. Порівняльна оцінка дебіторської та кредиторської заборгованості підприємств. - C. 68–74.
- Kuprina N., Polish S. Essence and classification of supplies of enterprise: theoretical and practical aspect. - C. 75–80.
- Ангелов Г. В., Каламан О. Б., Кананихіна О. М., Соловей А. О. Про перспективні напрями розвитку економічної науки в Одеській національній академії харчових технологій. - C. 81–87.
|
|