Економіка харчової промисловості. 2018, 10 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2018. Вип. 1 |
- Титул, зміст.
- Samofatova V. A. Cluster development of the agri-food sphere of the Southern region: the foreign economic activity aspect. - C. 3-8.
- Добрянська Н. А., Стоянова-Коваль С. С., Ніколюк О. В. Реалії сьогодення та перспективи розвитку туристичного бізнесу Одеської області. - C. 9-15.
- Нікішина О. В., Бібікова Н. О. Інтеграційні механізми розвитку українського ринку хліба та хлібобулочних виробів. - C. 16-27.
- Kuprina N., Chernenko I. Current assets of the enterprise: theoretical and practical aspects. - C. 28-37.
- Ліпова О. Л., Черевата Т. М. Адаптивність як ключовий фактор конкурентоспроможності підприємства. - C. 38-45.
- Basіurkina N., Shaleny V. Features of risk assessment of industrial enterprises activities. - C. 46-53.
- Євтушок О. В., Ліпова О. Л., Бахчиванжи В. В. Обґрунтування маркетингової стратегії розвитку аграрного підприємства ринкового типу. - C. 54-63.
- Павлова І. О. Теоретичні засади брендингу сільських територій Південного регіону. - C. 64-70.
- Пчелянська Г. Б., Васьковська К. О., Пчелянський Д. П. Роль інформаційних технологій в управлінні підприємством. - C. 71-75.
- Тарасова О. В. Фінансова політика і бюджетна безпека України. - C. 76-80.
- Євтушевська О. О., Хамардюк А. Б. Особливості обліку і аналізу витрат діяльності на підприємствах виноробної галузі. - C. 81-86.
- Купріна Н. М., Рудюк І. Розвиток управлінського обліку: історичний та практичний аспект. - C. 87-95.
- Маркова Т. Д., Стрепенюк М. М., Римар Г. А. Аспекти обліку розрахунків з покупцями та замовниками за готову продукцію в сучасних умовах. - C. 96-102.
- Stupnytska T., Volodina O., Vasylieva Yu. The peculiarities of debts receivable accounting according to the national and international standards: a comparative aspect. - C. 103-108.
|
|