Економіка харчової промисловості. 2019, 11 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2019. Вип. 1 |
- Титул, зміст.
- Лайко О. І., Торган В. В. Роль садівницьких товариств в забезпеченні розвитку гастрономічних атракцій і формуванні туристичних дестинацій на засадах зеленої економіки. - C. 3-9.
- Samofatova V. Strategic directions of sustainable and inclusive development of the agri-food sphere. - C. 10-15.
- Sedikova I., Diachenko Yu. The main vectors of the development of food security. - C. 16-26.
- Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Головаченко Л. М. Стан та результати торгівлі агропродовольчими товарами між Україною і Європейським союзом. - C. 27-36.
- Нікішина О. В., Муратов О. М. Відтворювальний механізм стимулювання розвитку українського ринку органічної продукції. - C. 37-48.
- Didukh S., Aoun V. Application of the "Blue Ocean" strategy in Ukrainian winemaking industry. - C. 49-58.
- Kalaman O., Kananykhina O., Solovey A., Beznis P. Formation of leadership qualities and social responsibility of the modern manager in Odessa national academy of food technologies. - C. 59-65.
- Козак К. Б., Бойчук К. Г. Інноваційні технології навчання персоналу. - C. 66-72.
- Козак К. Б., Мироненко Б. В. Специфіка застосування інструментів аутсорсингу, аутстафінгу та лізингу в системі управління персоналом. - C. 73-79.
- Корсікова Н. М., Череватий В. М. Системний підхід до підвищення особистої ефективності сучасного керівника. - C. 80-88.
- Мунтян І. В. Особливості та перспективи розвитку ринку реклами в Україні. - C. 89-94.
- Горбаневич В. Л., Іванюта П. В. Роль ринку цінних паперів в економіці держави (на прикладі США). - C. 95-104.
- Nemchenko H. The innovative way of overcoming of food industry enterprises problems. - C. 105-110.
- Markova T., Vaskovska K., Pchelianska G., Volodina O. Information systems and technologies in the process оf evaluation activities. - C. 111-118.
|
|