Економіка харчової промисловості. 2019, 11 (2) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2019. Вип. 2 |
- Титул, зміст.
- Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Баранюк Х. О. Аналіз стану торгівлі агропродовольчими товарами України з країнами Африки. - C. 3-12.
- Криницька О. О., Ткачук Т. І. Оцінка впливу використання генетично модифікованої продукції на стан продовольчої безпеки. - C. 13-19.
- Нікішина О. В. Логістична структура товарного ринку: теоретичні положення та прикладні аспекти. - C. 20-30.
- Markova T., Volodina O., Mytrofanov O., Chehlatonieva A. Equity capital: approaches to definition, classification and its structure. - C. 31-37.
- Некрасова Л. А. Новітні аспекти стратегування розвитку виробничих підприємств України в умовах децентралізації. - C. 38-46.
- Sedikova I. Development of conceptual principles of the circular economy. - C. 47-53.
- Kalaman O., Okulicz-Kozaryn W., Purtskhvanidze O. Risk as a specific component of strategic enterprises management in the agrarian sector in the current conditions of Ukraine development. - C. 54-61.
- Найда І. С., Найда А. В., Галицький О. М. Сучасні інструменти оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства. - C. 62-70.
- Вігуржинська С. Ю., Колесник В. І. Роль нематеріальних активів у формуванні інноваційного розвитку підприємства. - C. 71-77.
- Nikoliuk O., Krusir T. Current state and prospects for development of stock exchange in globalization conditions. - C. 78-88.
- Тарасова О. В. Проблеми формування депозитної бази комерційних банків України. - C. 89-94.
|
|