Економіка харчової промисловості. 2019, 11 (3) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2019. Вип. 3 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В. Принципи формування логістичних ланцюгів товарних ринків: конвергенція підходів. - C. 3-15.
- Vaskovska K., Doycheva K., Volodina O., Kukushkina O. Credit indebtedness of the enterprise: theoretical and practical aspects of analysis and management. - C. 16-22.
- Gryshova I., Nikoliuk O., Marchuk L. Institutional aspects of the regulation of economic security of the agricultural production. - C. 23-32.
- Дьяченко Ю. В. Аналіз впливу макрофакторів зовнішнього середовища на діяльність м’ясопереробних підприємств України. - C. 33-39 .
- Kuprina N., Volodina O., Zavatska Yu. Features of the analysis of financial results of the enterprise activities in modern conditions. - C. 40-49.
- Kalaman O., Savenko I., Dolynska O. Conceptual positions of enterprise strategy functioning. - C. 50-58.
- Седіков Д. В. Управління логістичними ланцюгами підприємств. - C. 59-65.
- Дурбалова Н. І. Інноваційно-інвестиційний вектор розвитку хлібопекарських підприємств. - C. 66-72.
- Chichinadze B. Challenges and prospects for the development of self-governments in post-soviet republics. - C. 73-79.
- Дишкантюк О. В. Система послуг "Аll inclusive” в аспекті економіки вражень та перспективи її впровадження в Україні. - C. 80-87.
- Dobrianskа N., Nikoliuk O., Lebedieva V. Organizational and economic measures of tourism development on the example of the Avangard United Territorial Community of Odessa region. - C. 88-96.
|
|