Економіка харчової промисловості. 2020, 12 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2020. Вип. 1 |
- Титул, зміст.
- Antonyuk O., Antonyuk P., Stupnytska T., Volodina O. Foreign trade of oil food complex products in the conditions of integration of Ukraine. - C. 3-12.
- Гмиря В. П. Проблеми функціонування ринку харчових продуктів у контексті забезпечення продовольчої безпеки України. - C. 13-19.
- Дерев’янко О. Г. Капіталізація виробників харчових продуктів в аспекті забезпечення продовольчої безпеки. - C. 20-27.
- Коноваленко А. С. Управління безпекою харчування дітей. - C. 28-34.
- Kuprina N., Markova T., Volodina O., Stupnytska M. Peculiarities of analysis of enterprise's own capital in modern conditions. - C. 35-44.
- Козак К. Б., Корсікова Н. М., Древова В. В. Типологія конфліктних особистостей та алгоритм взаємодії з ними в робочому процесі. - C. 45-54.
- Танклевська Н. С., Ярмоленко В. В. Перспективи адаптації зарубіжного досвіду агрострахування в Україні. - C. 55-63.
- Нікішина О. В. Методичні положення щодо оцінки природно-ресурсного потенціалу сільського господарства у координатах сталого розвитку України. - C. 64-76.
- Іванечко Н. Р., Процишин Ю. Т., Никитишин Т. В. Цифрові технології в роздрібній торгівлі: зарубіжний та український досвід. - C. 77-85.
- Kozak K., Sedikova I., Klevets M. Peculiarities of staff policy in the conditions of innovative changes. - C. 86-94.
- Nikoliuk O., Donets L., Klevets M. Reverse forms of globalization and their impact on the public governance system. - C. 95-100.
- Савенко І. І., Седікова І. О. Децентралізація влади, як інноваційний вектор вдосконалення публічного управління в Україні. - C. 101-108.
|
|