Економіка харчової промисловості. 2021, 13 (4) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2021. Вип. 4 |
- Титул, зміст.
- Купріна Н. М. Інноваційні технології трансформаційних змін діяльності суб’єктів національної економіки. - C. 3-9.
- Нікішина О. В., Тараканов М. Л., Зеркіна О. О. Теоретичні засади логістичної цілісності товарних ринків. - C. 10-21.
- Doga-Mirzac M. Indicators for the evaluation and monitoring activity оf the university incubator. - C. 22-26.
- Купріна Н. М. Механізми регулювання підприємницької діяльності суб’єктів національної економіки на основі трансформаційних змін в сучасних ринкових умовах. - C. 27-33.
- Ніколюк О. В., Соколюк К. Ю., Димбовська Л. І. Логістика функціональних областей: теоретичні підходи. - C. 34-40.
- Петренко О. П., Шевченко А. А., Атамась Г. П. Інституційне забезпечення державного управління у сфері залучення інвестицій в національну економіку. - C. 41-47.
- Нікішина О. В., Чеботарьова Н. Й. Методичні положення щодо оцінки національної продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку. - C. 48-62.
- Добрянська Н. А., Саркісян Г. О., Ніколюк О. В., Єланська К. В. Аналіз міжнародного ринку готельних послуг: проблеми і тенденції розвитку. - C. 63-68.
- Коркач Г. В., Котузаки О. М., Нікітчіна Т. І., Шунько Г. С. Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу. - C. 69-74.
- Седікова І. О., Асауленко Н. В., Седіков Д. В. Харчові відходи в індустрії гостинності: проблеми та шляхи вирішення. - C. 75-80.
- Ніколюк О. В., Кирилова В. П. Удосконалення системного підходу до надання адміністративних послуг Одеської міської ради. - C. 81-87.
|
|