Економіка харчової промисловості. 2025, 17 (2) АРХІВ (Всі випуски) 
 | Економіка харчової промисловості 2025. Вип. 2 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В. Сучасні методичні підходи до діагностування динаміки систем ринків на засадах загрозостійкості (резильєнтності). - C. 3-16.
- Седікова І. О., Палвашова Г. І. Трансформація підприємств консервної промисловості через інновінг: виклики модернізації та зростання. - C. 17-24.
- Басюркіна Н. Й., Спаський І. Д. Нейроекономічні аспекти прийняття інноваційно-інвестиційних рішень при оновленні основного капіталу агропідприємств в умовах цифрової трансформації. - C. 25-38.
- Купріна Н. М., Осадчий М. Л., Баранюк Х. О. Інноваційні інструменти забезпечення розвитку агропромислового виробництва та його модернізації в системі національної економіки. - C. 39-48.
- Євтушевська О. О., Марковська О. Р. Розвиток електронних грошей в Україні. - C. 49-57.
- Замлинська О. В., Бездушний Р. П. Обліково-аналітичне забезпечення аграрної економічної статистики в Україні: стан, перспективи та євроінтеграційний контекст. - C. 58-65.
- Stupnytska T., Korchakovska K., Volodina O., Tarasova O., Vaskovska K. Non-current assets of an enterprise: comparative aspects of accounting and analysis according to national and international standards. - C. 66-73.
- Добрянська Н. А., Лебедєва В. В., Курченко Д. С., Орел В. О. Організаційно-економічні механізми інноваційного розвитку та підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств у контексті міжнародного та регіонального управління. - C. 74-80.
- Пархоменко О. Г., Щука Г. П., Ковальська Л. В. Сучасні соціально-економічні аспекти явища overtourism в Україні та світі. - C. 81-87.
- Ніколюк О. В., Стоянова-Коваль С. С., Захаров А. А. Перспективи стратегічного управління персоналом у оборонній сфері. - C. 88-94.
|
|