Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials / Burushkina, T. M., Ratushniak, V. V., Kolychiev, V. I., Prepodobnyi, V. M., Plotnikov, Yu. O. (2015)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 Science and innovation А - 2018 / Issue (2015, Т. 11, № 3)
Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О. Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
Бібліографічний опис: Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О. Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини. Наука та інновації. 2015. Т. 11, № 3. С. 39—50. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 | Science and innovation / Issue (2015, 11 (3))
Burushkina T. M., Ratushniak V. V., Kolychiev V. I., Prepodobnyi V. M., Plotnikov Yu. O. Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials
Cite: Burushkina, T. M., Ratushniak, V. V., Kolychiev, V. I., Prepodobnyi, V. M., Plotnikov, Yu. O. (2015). Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials. Science and innovation, 11 (3), 39—50. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 [In Ukrainian]. |
|
|