Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / Згурський А. В., Поліщук Г. Є., Вовкодав Н. І., Бреус Н. М. (2012)
Ukrainian

English  Science and innovation   /     Issue (2012, 8 (4))

translit Transliteration


Zhurskyi A. V., Polishchuk H. Ye., Vovkodav N. I., Breus N. M.
Dysperhuvannia zhyrovoi fazy pry vyrobnytstvi molochno-ovochevoho morozyva


Cite:
Zhurskyi, A. V., Polishchuk, H. Ye., Vovkodav, N. I., Breus, N. M. (2012). Dysperhuvannia zhyrovoi fazy pry vyrobnytstvi molochno-ovochevoho morozyva. Science and innovation, 8 (4), 40-44 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000435361 [In Ukrainian].

 

Institute of Information Technologies of VNLU


+38 (044) 525-36-24
Ukraine, 03039, Kyiv, Holosiivskyi Ave, 3, room 209