Trends, achievements and prospects of biotechnology in the food industry / Bal-Prylypko, L. V., Patyka, M. V., Leonova, B. I., Starkova, E. R., Brona, A. I. (2016)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000528422 Microbiological Journal А - 2020 / Issue (2016, Т. 78, № 3)
Баль-Прилипко Л. В., Патика М. В., Леонова Б. І., Старкова Е. Р., Брона А. І. Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості
Бібліографічний опис: Баль-Прилипко Л. В., Патика М. В., Леонова Б. І., Старкова Е. Р., Брона А. І. Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості. Мікробіологічний журнал. 2016. Т. 78, № 3. С. 99-111. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000528422 | Microbiological Journal / Issue (2016, 78 (3))
Bal-Prylypko L. V., Patyka M. V., Leonova B. I., Starkova E. R., Brona A. I. Trends, achievements and prospects of biotechnology in the food industry
Cite: Bal-Prylypko, L. V., Patyka, M. V., Leonova, B. I., Starkova, E. R., Brona, A. I. (2016). Trends, achievements and prospects of biotechnology in the food industry. Microbiological Journal, 78 (3), 99-111. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000528422 [In Ukrainian]. |
|
|