Influence of dispersed copper iodide on the enzymatic activity of the yeast cells Saccharomyces cerevisiae / Bahatska, H. M., Mazurenko, R. V., Makhno, S. M., Horbyk, P. P. (2016)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000601863 Chemistry, physics and technology of surface А - 2022 / Issue (2016, Т. 7, № 3)
Багацька Г. М., Мазуренко Р. В., Махно С. М., Горбик П. П. Вплив дисперсного йодиду міді на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae
Бібліографічний опис: Багацька Г. М., Мазуренко Р. В., Махно С. М., Горбик П. П. Вплив дисперсного йодиду міді на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae. Хімія, фізика та технологія поверхні. 2016. Т. 7, № 3. С. 353-360. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000601863 | Chemistry, physics and technology of surface / Issue (2016, 7 (3))
Bahatska H. M., Mazurenko R. V., Makhno S. M., Horbyk P. P. Influence of dispersed copper iodide on the enzymatic activity of the yeast cells Saccharomyces cerevisiae
Cite: Bahatska, H. M., Mazurenko, R. V., Makhno, S. M., Horbyk, P. P. (2016). Influence of dispersed copper iodide on the enzymatic activity of the yeast cells Saccharomyces cerevisiae. Chemistry, physics and technology of surface, 7 (3), 353-360. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000601863 [In Ukrainian]. |
|
|