Застосування крес-салату (Lepidium sativum L.) для оцінки вмісту іонів важких металів у модельованій водній культурі / Дерій С. І., Білоножко В. Я., Педченко М. О. (2013)
Ukrainian

English  Factors in experimental evolution of organisms   /     Issue (2013, 12)

translit Transliteration


Derii S. I., Bilonozhko V. Ya., Pedchenko M. O.
Zastosuvannia kres-salatu (Lepidium sativum L.) dlia otsinky vmistu ioniv vazhkykh metaliv u modelovanii vodnii kulturi


Cite:
Derii, S. I., Bilonozhko, V. Ya., Pedchenko, M. O. (2013). Zastosuvannia kres-salatu (Lepidium sativum L.) dlia otsinky vmistu ioniv vazhkykh metaliv u modelovanii vodnii kulturi. Factors in experimental evolution of organisms, 12, 33-38 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000096858 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна