Вплив обробки біологічно активними речовинами на ферментативну активність компонентів антиоксидантної системи рослин озимої пшениці / Гуляєва Г. Б., Богдан М. М. (2013)
Ukrainian

English  Factors in experimental evolution of organisms   /     Issue (2013, 12)

translit Transliteration


Huliaieva H. B., Bohdan M. M.
Vplyv obrobky biolohichno aktyvnymy rechovynamy na fermentatyvnu aktyvnist komponentiv antyoksydantnoi systemy roslyn ozymoi pshenytsi


Cite:
Huliaieva, H. B., Bohdan, M. M. (2013). Vplyv obrobky biolohichno aktyvnymy rechovynamy na fermentatyvnu aktyvnist komponentiv antyoksydantnoi systemy roslyn ozymoi pshenytsi. Factors in experimental evolution of organisms, 12, 207-211 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000096900 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна