Науковий підхід як головний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Харківський Д. Ф., Пожарчук Ю. В. (2012)
Ukrainian

English  Food Industry Economics   /     Issue (2012, 4)

translit Transliteration


Kharkivskyi D. F., Pozharchuk Yu. V.
Naukovyi pidkhid iak holovnyi faktor pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva


Cite:
Kharkivskyi, D. F., Pozharchuk, Yu. V. (2012). Naukovyi pidkhid iak holovnyi faktor pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva. Food Industry Economics, 4, 60-63 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000172601 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна