Влияние лактоферрина из молозива коров на интенсивность перекисных процессов в фрагментах печени при их гипотермическом хранении / Сандомирский Б. П., Гальченко С. Е., Гальченко Е. С. (2002)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2002, 3)

Sandomirskij B. P., Galchenko S. E., Galchenko E. S.
Effect of Lactoferrin Derived from Bovine Colostrum on the Intensity of Peroxidative Processes in Liver Fragments Under their Hypothermic Storage


Cite:
Sandomirskij, B. P., Galchenko, S. E., Galchenko, E. S. (2002). Effect of Lactoferrin Derived from Bovine Colostrum on the Intensity of Peroxidative Processes in Liver Fragments Under their Hypothermic Storage. Problems of cryobiology and cryomedicine, 3, 42-47. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000536412 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна