Определение глютена в пищевых продуктах и продовольственном сырье методом твердофазного иммуноферментного анализа / Голубец О. B., Кищенко В. А., Голубец Р. А., Тимчeнко В. К. (2013)
Ukrainian

English  Zurnal Hromatograficnogo tovaristva   /     Issue (2013, 13 (1-4))

Golubets O. B., Kishchenko V. A., Golubets R. A., Timchenko V. K.
Determination of gluten in food products and food raw materials by the method of solid phase enzyme-linked immunosorbent assay


Cite:
Golubets, O. B., Kishchenko, V. A., Golubets, R. A., Timchenko, V. K. (2013). Determination of gluten in food products and food raw materials by the method of solid phase enzyme-linked immunosorbent assay. Zurnal Hromatograficnogo tovaristva, 13 (1-4), 25-31. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000541623 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна