Определение глютена в пищевых продуктах и продовольственном сырье методом твердофазного иммуноферментного анализа / Голубец О. B., Кищенко В. А., Голубец Р. А., Тимчeнко В. К. (2013)
| Zurnal Hromatograficnogo tovaristva / Issue (2013, 13 (1-4))
Golubets O. B., Kishchenko V. A., Golubets R. A., Timchenko V. K. Determination of gluten in food products and food raw materials by the method of solid phase enzyme-linked immunosorbent assay
Cite: Golubets, O. B., Kishchenko, V. A., Golubets, R. A., Timchenko, V. K. (2013). Determination of gluten in food products and food raw materials by the method of solid phase enzyme-linked immunosorbent assay. Zurnal Hromatograficnogo tovaristva, 13 (1-4), 25-31. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000541623 [In Russian]. |
|
|