Исследование влияния глицерина, 1,2-пропандиола и ДМСО на термоденатурацию микросомальных белков методом дифференциальной сканирующей калориметрии / Онищенко Е. В., Зинченко А. В. (2005)
| Problems of cryobiology and cryomedicine / Issue (2005, 15 (4))
Onishchenko E. V., Zinchenko A. V. Study of Glycerol, 1,2-Propanediol and DMSO Influence to Thermal Denaturation of Microsomal Proteins by Differentiating Scanning Calorimetry Method
Cite: Onishchenko, E. V., Zinchenko, A. V. (2005). Study of Glycerol, 1,2-Propanediol and DMSO Influence to Thermal Denaturation of Microsomal Proteins by Differentiating Scanning Calorimetry Method. Problems of cryobiology and cryomedicine, 15 (4), 733. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000555805 [In Russian]. |
|
|