Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae для води і кріопротекторів / Сакун О. В., Марущенко В. В., Коваленко І. Ф., Сіренко А. Ю., Висеканцев І. П., Давидова О. В., Гордієнко О. І. (2009)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2009, 19 (1))

Sakun O. V., Marushchenko V. V., Kovalenko I. F., Sirenko A. Yu., Vysekantsev I. P., Davydova O. V., Hordiienko O. I.
Temperature effect on membrane permeability coefficients of yeast-like fungi Saccharomyces cerevisiae for water and cryoprotectants


Cite:
Sakun, O. V., Marushchenko, V. V., Kovalenko, I. F., Sirenko, A. Yu., Vysekantsev, I. P., Davydova, O. V., Hordiienko, O. I. (2009). Temperature effect on membrane permeability coefficients of yeast-like fungi Saccharomyces cerevisiae for water and cryoprotectants. Problems of cryobiology and cryomedicine, 19 (1), 41-48. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556179 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна