Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae для води і кріопротекторів / Сакун О. В., Марущенко В. В., Коваленко І. Ф., Сіренко А. Ю., Висеканцев І. П., Давидова О. В., Гордієнко О. І. (2009)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556179 Проблемы криобиологии А - 2018 / Випуск (2009, Т. 19, № 1)
Сакун О. В., Марущенко В. В., Коваленко І. Ф., Сіренко А. Ю., Висеканцев І. П., Давидова О. В., Гордієнко О. І. Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae для води і кріопротекторів
Бібліографічний опис: Сакун О. В., Марущенко В. В., Коваленко І. Ф., Сіренко А. Ю., Висеканцев І. П., Давидова О. В., Гордієнко О. І. Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae для води і кріопротекторів. Проблемы криобиологии. 2009. Т. 19, № 1. С. 41-48. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556179 | Problems of cryobiology and cryomedicine / Issue (2009, 19 (1))
Sakun O. V., Marushchenko V. V., Kovalenko I. F., Sirenko A. Yu., Vysekantsev I. P., Davydova O. V., Hordiienko O. I. Temperature effect on membrane permeability coefficients of yeast-like fungi Saccharomyces cerevisiae for water and cryoprotectants
Cite: Sakun, O. V., Marushchenko, V. V., Kovalenko, I. F., Sirenko, A. Yu., Vysekantsev, I. P., Davydova, O. V., Hordiienko, O. I. (2009). Temperature effect on membrane permeability coefficients of yeast-like fungi Saccharomyces cerevisiae for water and cryoprotectants. Problems of cryobiology and cryomedicine, 19 (1), 41-48. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556179 [In Ukrainian]. |
|
|