Механізми кріопошкодження дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiaе при заморожуванні у водному розчині диметилсульфоксиду з постійною швидкістю у контейнерах циліндричної форми / Сакун О. В. (2010)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2010, 20 (1))

Sakun O. V.
Cryoinjury mechanisms in the yeast fungi Saccharomyces cerevisiae during freezing in dimethyl sulfoxide aqueous solution at a constant rate in cylindrical containers


Cite:
Sakun, O. V. (2010). Cryoinjury mechanisms in the yeast fungi Saccharomyces cerevisiae during freezing in dimethyl sulfoxide aqueous solution at a constant rate in cylindrical containers. Problems of cryobiology and cryomedicine, 20 (1), 59-65. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556262 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна