Влияние режимов охлаждения и консервирующих сред, содержащих альгинат натрия, на жизнеспособность клеток дрожжей Saccharomyces cerevisiae / Пономарева В. Л. (2011)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2011, 21 (2))

Ponomareva V. L.
Effect of freezing regimens and preserving media containing sodium alginate on Saccharomyces cerevisiae yeast cell viability


Cite:
Ponomareva, V. L. (2011). Effect of freezing regimens and preserving media containing sodium alginate on Saccharomyces cerevisiae yeast cell viability. Problems of cryobiology and cryomedicine, 21 (2), 196. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556371 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна