Влияние внутриклеточной трегалозы на сохранность клеток дрожжей Saccharomyces cerevisiae после криоконсервирования / Пономарева В. Л., Высеканцев И. П., Онасенко Е. С. (2014)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2014, 24 (3))

Ponomareva V. L., Vysekantsev I. P., Onasenko E. S.
Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells


Cite:
Ponomareva, V. L., Vysekantsev, I. P., Onasenko, E. S. (2014). Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells. Problems of cryobiology and cryomedicine, 24 (3), 268-272 . http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556707 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна