Влияние внутриклеточной трегалозы на сохранность клеток дрожжей Saccharomyces cerevisiae после криоконсервирования / Пономарева В. Л., Высеканцев И. П., Онасенко Е. С. (2014) 
  |     Problems of cryobiology and cryomedicine   /      Issue (2014, 24 (3))
 Ponomareva V. L., Vysekantsev I. P., Onasenko E. S. Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells 
 Cite: Ponomareva, V. L., Vysekantsev, I. P., Onasenko, E. S. (2014). Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells. Problems of cryobiology and cryomedicine, 24 (3), 268-272 . http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556707 [In Russian].  |  | 
 |   
 
 |