Влияние пищевого препарата незаменимых жирных ки-слот на их содержание в сыворотке крови, печени и вис-церальной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион / Левицкий А. П., Ходаков И. В. (2016)
Ukrainian

English  Actual problems of transport medicine: environment, occupational health, pathology   /     Issue (2016, 1)

Levitskij A. P., Khodakov I. V.
Effects of the food preparation essential fatty acids on their content in the serum, liver and visceral adipose tissue of rats treated with lean diet


Cite:
Levitskij, A. P., Khodakov, I. V. (2016). Effects of the food preparation essential fatty acids on their content in the serum, liver and visceral adipose tissue of rats treated with lean diet. Actual problems of transport medicine: environment, occupational health, pathology, 1, 106-110. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000621795 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна