Фітохімічний склад і протизапальні властивості рідкого екстракту плодів Capsicum annuum L. / Бойко Ю. О., Шандра О. А., Бойко І. А., Фізор Н. С., Сущук Н. А., Беглая В. С., Образенко М. С. (2017)
Ukrainian

English  Achievements of biology and medicine   /     Issue (2017, 1)

Boiko Yu. O., Shandra O. A., Boiko I. A., Fizor N. S., Sushchuk N. A., Behlaia V. S., Obrazenko M. S.
Phytochemical and anti-inflammatory properties of Capsicum annuum L. fruits


Cite:
Boiko, Yu. O., Shandra, O. A., Boiko, I. A., Fizor, N. S., Sushchuk, N. A., Behlaia, V. S., Obrazenko, M. S. (2017). Phytochemical and anti-inflammatory properties of Capsicum annuum L. fruits. Achievements of biology and medicine, 1, 17-21. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000728374 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна