α-Амілази Aspergillus flavus var. oryzae і Bacillus subtilis: cубстратна специфічність та стійкість до низки хімічно активних речовин / Авдіюк К. В., Варбанець Л. Д. (2013)
Ukrainian

English  Biotechnologia Acta   /     Issue (2013, 6 (3))

Avdiiuk K. V., Varbanets L. D.
α-Amylases of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis: the substrate specificity and resistance to a number of chemically active substances


Cite:
Avdiiuk, K. V., Varbanets, L. D. (2013). α-Amylases of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis: the substrate specificity and resistance to a number of chemically active substances. Biotechnologia Acta, 6 (3), 36-45. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000746201 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна