Консервуюча здатність Bacillus subtilis при заготівлі плющеного вологого зерна кукурудзи / Кравченко Н. О., Чумаченко С. П., Передерій М. Г. (2017)
Ukrainian

English  Agricultural microbiology   /     Issue (2017, 25)

Kravchenko N. O., Chumachenko S. P., Perederii M. H.
Preserving ability of Bacillus subtilis during gathering of flattened moist corn grain


Cite:
Kravchenko, N. O., Chumachenko, S. P., Perederii, M. H. (2017). Preserving ability of Bacillus subtilis during gathering of flattened moist corn grain. Agricultural microbiology, 25, 57-62. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000776247 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна