Жирнокислотний склад клітинних ліпідів Pseudomonas syringae, ізольованих з агрофітоценозу зернових культур / Буценко Л. М., Савенко О. А., Пасічник Л. А., Патика В. П. (2017)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794205 Мікробіологічний журнал А - 2020 / Випуск (2017, Т. 79, № 3)
Буценко Л. М., Савенко О. А., Пасічник Л. А., Патика В. П. Жирнокислотний склад клітинних ліпідів Pseudomonas syringae, ізольованих з агрофітоценозу зернових культур
Бібліографічний опис: Буценко Л. М., Савенко О. А., Пасічник Л. А., Патика В. П. Жирнокислотний склад клітинних ліпідів Pseudomonas syringae, ізольованих з агрофітоценозу зернових культур. Мікробіологічний журнал. 2017. Т. 79, № 3. С. 56-64. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794205 | Microbiological Journal / Issue (2017, 79 (3))
Butsenko L. M., Savenko O. A., Pasichnyk L. A., Patyka V. P. Fatty Acid Composition of Cellular Lipids Pseudomonas syringae, Isolated from Cereal Agrophytocenosis
Cite: Butsenko, L. M., Savenko, O. A., Pasichnyk, L. A., Patyka, V. P. (2017). Fatty Acid Composition of Cellular Lipids Pseudomonas syringae, Isolated from Cereal Agrophytocenosis. Microbiological Journal, 79 (3), 56-64. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794205 [In Ukrainian]. |
|
|