Жирно-кислотний склад калюсних культур з різних типів експлантів рослин амаранту / Жук В. П., Сахно Л. О., Хархота М. А., Ісаєнков С. В. (2017)
Ukrainian

English  Factors in experimental evolution of organisms   /     Issue (2017, 20)

Zhuk V. P., Sakhno L. O., Kharkhota M. A., Isaienkov S. V.
The fatty acids content of calli cultures from different explant types of amarantus plants


Cite:
Zhuk, V. P., Sakhno, L. O., Kharkhota, M. A., Isaienkov, S. V. (2017). The fatty acids content of calli cultures from different explant types of amarantus plants. Factors in experimental evolution of organisms, 20, 184-189. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000797620 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна