Жирнокислотний склад загальних ліпідів печінки коропа (Cyprinus carpio L.) за умов штучного гіпобіозу / Сисолятін С. В., Хижняк С. В. (2017)
Ukrainian

English  Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine    /     Issue (2017, 8)

Sysoliatin S. V., Khyzhniak S. V.
Fatty acid composition of total lipids in liver of carp (Cyprinus carpio L.) under artificial hibernation


Cite:
Sysoliatin, S. V., Khyzhniak, S. V. (2017). Fatty acid composition of total lipids in liver of carp (Cyprinus carpio L.) under artificial hibernation. Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine , 8, 102-105. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000821501 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна