Збереженість бактерій роду Azotobacter на насінні Cucumis sativus L. за дії різних температур / Білоконська О. М., Козар С. Ф., Євтушенко Т. А., Усманова Т. О. (2018)
Ukrainian

English  Agricultural microbiology   /     Issue (2018, 27)

Bilokonska O. M., Kozar S. F., Yevtushenko T. A., Usmanova T. O.
Preservation of Azotobacter on Cucumis sativus L. seeds under different temperatures


Cite:
Bilokonska, O. M., Kozar, S. F., Yevtushenko, T. A., Usmanova, T. O. (2018). Preservation of Azotobacter on Cucumis sativus L. seeds under different temperatures. Agricultural microbiology, 27, 11-17. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000912692 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна