Влияние температуры выращивания Рseudomonas chlororaphis subsp. chlororaphis УКМ В-106 на состав и биологические свойства липополисахаридов / Броварская О. С., Варбанец Л. Д. (2018)
Ukrainian

English  Microbiological Journal   /     Issue (2018, 80 (4))

Brovarskaja O. S., Varbanets L. D.
The Influence of Rseudomonas chlororaphis subsp. chlororaphis UCM V-106 Cultivation Temperature on Composition and Biological Properties of Lipopolysaccharides


Cite:
Brovarskaja, O. S., Varbanets, L. D. (2018). The Influence of Rseudomonas chlororaphis subsp. chlororaphis UCM V-106 Cultivation Temperature on Composition and Biological Properties of Lipopolysaccharides. Microbiological Journal, 80 (4), 28-40. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000938124 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна