Зниження вмiсту фiтатiв як засiб бiофортифiкацiї ячменю за мiнеральним складом зерна / Рибалка О. І., Швартау В. В., Полiщук С. С., Моргун Б. В. (2019)
Ukrainian

English  Plant Physiology and Genetics   /     Issue (2019, 51 (2))

Rybalka O. I., Shvartau V. V., Polishchuk S. S., Morhun B. V.
Reduction of phytate content as a means of barley biofortification on grain mineral composition


Cite:
Rybalka, O. I., Shvartau, V. V., Polishchuk, S. S., Morhun, B. V. (2019). Reduction of phytate content as a means of barley biofortification on grain mineral composition. Plant Physiology and Genetics, 51 (2), 95-113. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000987594 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна