Дослідження впливу ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба Шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії / Шаркова Н. А., Жукотський Е. К., Турчина Т. Я., Декуша Г. В., Макаренко А. А. (2019)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001001853 Теплофізика та теплоенергетика Б - 2020 / Випуск (2019, Т. 41, № 1)
Шаркова Н. А., Жукотський Е. К., Турчина Т. Я., Декуша Г. В., Макаренко А. А. Дослідження впливу ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба Шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії
Бібліографічний опис: Шаркова Н. А., Жукотський Е. К., Турчина Т. Я., Декуша Г. В., Макаренко А. А. Дослідження впливу ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба Шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії. Теплофізика та теплоенергетика. 2019. Т. 41, № 1. С. 27-33. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001001853 | Thermophysics and thermal power engineering / Issue (2019, 41 (1))
Sharkova N. A., Zhukotskyi E. K., Turchyna T. Ya., Dekusha H. V., Makarenko A. A. Research of effect of DPEI-processing of Shiitake fruit body on physical and mechanical properties of mushroom suspension
Cite: Sharkova, N. A., Zhukotskyi, E. K., Turchyna, T. Ya., Dekusha, H. V., Makarenko, A. A. (2019). Research of effect of DPEI-processing of Shiitake fruit body on physical and mechanical properties of mushroom suspension. Thermophysics and thermal power engineering, 41 (1), 27-33. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001001853 [In Ukrainian]. |
|
|