Прісний хліб у повсякденному раціоні українців Південно-Західного історико-етнографічного регіону в кінці ХІХ — середині XX ст.: ареально-хронологічна характеристика / Зюбровський А. (2016)
Ukrainian

English  The Ethnology notebooks   /     Issue (2016, 4)

Ziubrovskyi A.
The unleavened bread in everyday's ration of ukrainians of the South-Western historic-ethnographic macro-region of ukraine at the end of XIX — the middle of XX centuries


Cite:
Ziubrovskyi, A. (2016). The unleavened bread in everyday's ration of ukrainians of the South-Western historic-ethnographic macro-region of ukraine at the end of XIX — the middle of XX centuries. The Ethnology notebooks, 4, 804-816. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001011652 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна